Vilkår og betingelser

Bestilling:

-Bestil din kage i så god tid som muligt, nogle datoer bliver booket meget hurtigt, især i konfirmationstiden, juni, august og september

-Din bestilling er først gældende når du har betalt depositum og modtaget en bekræftelse på at jeg har booket plads i min kalender til din kage.

-Når depositum er betalt, er det ensbetydende med at du har læst og accepteret disse Vilkår og betingelser.

Ændringer

-Ønsker du at ændre i hvor mange kagen skal være til, kan dette gøres indtil 3 uger før kagen er bestilt til. Vær dog opmærksom på at ændringer kan have indflydelse på kagens design.

-Designet af kagen kan ændres op til 3 uger før kagen er bestilt til. Ønsker I at ændre designet senere end det, er det ikke sikkert det kan lade sig gøre, grundet indkøb af specielle råvarer og redskaber til jeres kage. I skal være opmærksom på at ændring af designet kan ændre prisen på jeres kage.

Betaling:

-Ved bestilling betales et depositum, som fratrækkes kagens samlede pris. Resten af beløbet betales ved afhentning. For bryllupskager som der skal leveres, sendes en faktura ugen før brylluppet.

-Betaling kan enten ske via mobilepay, konto overførsel eller kontant. Hvis der vælges kontant skal du medbringe lige penge, da jeg ikke ligger inde med byttepenge.

-Hvis du vælger kontooverførsel, skal pengene være gået ind på min konto når du afhenter kagen.

Afbestilling:

-I tilfælde af aflysning refunderes depositum, dog senest 2 måneder før festen. Skulle man aflyse senere end det, refunderes depositum ikke.

Afhentning:

Afhentning:

-Når du afhenter kagen, godkender du der, at kagen ser ud som den skal.

-Der medfølger en vejledning om hvordan kagen skal opbevares og hvorvidt der er ikke spiselige elementer i noget af pynten.

-Kagen skal står på en vandret flade i bilen og der skal køres forsigtigt med den. Den står bedst i et bagagerum.

-Jeg sørger for at kagen er stabil og til at transportere ved afhentning. Når du har afhentet kagen er den ikke længere mit ansvar.

-Kagen skal på køl, så hurtigt som muligt, efter transport.

Levering:

-Jeg levere kun bryllupskager. Kage til andre begivenheder er som udgangspunkt selv hent.                                        For firmakager kan der aftales levering.

-Levering er kun muligt på Fyn, Tåsinge og Langeland.

-Der skal være køleplads til kagen, på feststedet. Da jeg levere mange bryllupskager i højsæsonen, så kan jeg ikke garantere at jeg kan levere kagen lige inden at den skal serveres.

-Ved større kager, kan det være nødvendigt at samle kagen færdig på feststedet. Derfor skal der kunne stilles et bord til rådighed.

Ved servering:

-Kagen skal stå på køl indtil ca. 45 minutter før servering. Her tages den ud fra køleskabet og stilles ved stuetemperatur.

-Den må ikke stå i et køkken med masser af varme og damp fra f.eks. ovne og opvaskemaskiner. Det kan resultere i at overtræk og pynt smelter på kagen inden servering. Ligeledes må kagen heller ikke stå i direkte solskin.

-Kagen må ikke stå ude mere end 3 timer i alt, grundet den indeholder flødefyld.

Klage:

Du har selvfølgelig ret til at klage over din kage, hvis den ikke var som aftalt. Dog skal du kunne bevise det, derfor;

-Skal du gemme kagen, og kontakte mig så jeg kan se og smage den.

-Hvis kagen er spist, så jeg ikke kan se og smage den, kan jeg ikke tilbyde nogen refundering.

-Klage skal ske ved afhentning, hvis det er udseendet der er forkert. Og hvis det er indholdet skal det senest ske dagen efter servering.

Allergener:

-Alle vores produkter kan indeholde spor af eller komme i kontakt med mælk, hvede, nødder, soja, citrus og andre allergener. Da alle kager laves i det samme køkken.

-Hvis der er allergier vi skal være opmærksom på, er det kundens ansvar at oplyse om dette.

-Det er altid muligt at få oplyst hvilke allergener der kan forekomme i de forskellige bunde og fyld.

Andet:

-Alt er håndlavet og derfor vil jeg aldrig kunne lave en komplet kopi af andres eller mine egne kager. Alle kagerne er unikke.

-Jeg forbeholder mig retten til at offentliggøre billeder af de kager jeg laver, på Facebook, Instagram, www.soffiskageri.dk og i mit showroom. Dog først efter du har serveret din kage for dine gæster.