Link to: PersonaleLink to: Kontakt og book tidLink to: Meld afbud

SKANDERBORG RYGKLINIK

Ekspertvurdering ved erfaren fysioterapeut

Få overblik over din situation og find den rigtige vej til at komme videre, hvad enten det betyder træning, behandling, tilpasning af dagligdagen, ro på eller noget helt femte – det hjælper vi dig med at vurdere.

Claus Kjærgaard har været på klinikken siden 2017 og er vant til at vurdere og hjælpe folk videre efter alt fra ryggener til følger heraf og mere almindelige skavanker. Ofte ser vi at nogle rygproblematikker kræver en større indsats både fra terapeut og den ramte og dette er ikke altid muligt at honorere indenfor overenskomst uden fornemmelsen af stress og jag. Derfor er Skanderborg Rygklinik den optimale løsning hvis du døjer med gener af større kompleksitet eller hvis du ønsker eksperthjælp – også hvis det er første gang du rammes af rygsmerter.

Som certificeret McKenzie-fysioterapeut med efterfølgende Diplomauddannelse samt underviser for nye McKenzie-fysioterapeuter har Claus speciale i håndtering af diskusprolapser, spinalstenoser, hekseskud, hold i ryggen, iskiassmerter og alle andre diagnoser hørende til ryg – og nakke.

Velkommen til Skanderborg Rygklinik

På Skanderborg Rygklinik finder du ekspertvurdering ved Claus Kjærgaard, og du vil møde en fysioterapeut der er vant til at se og vurdere ryg- og nakkeproblemer, inkl. second opinions, der også kan kræve tværfagligt samarbejde til almen praktiserende læge, speciallæge, sygehus, sagsbehandler, psykologer m.fl.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig under fanen “vi tilbyder