Hos mig har du mulighed for at vælge mellem flere tilbud. Kropsterapi, når du har ondt i hovedet, nakken eller et andet sted i kroppen; stresscoahing når du er nede (eller på vej ned) med stress og endelig samtaler for par, som er ved at køre skævt af hinanden.

Body-sds er meget mere end massage; det er en terapeutisk behandlingsform, der anvender mange forskellige teknikker afhængigt af situationen.
Prøv behandlingen på egen krop – du bliver forbavset over, hvor let du føler dig, når du går hjem.

Læs mere her: Body-SDS behandling

MINDstrain er en unik, dansk coachingform, der på kort tid tager dig fra at være ude af stand til at kontrollere din stress, til at have overskud i hverdagen, lyst til at arbejde og evnen til at sove om natten.

Læs mere her: MINDstrain stresscoaching

Parworkshop er et 2 x 3 timers samtaleforløb, hvor vi er to som vejleder jeres samtale og hjælper jer til at finde ud af – og formulere – hvad det egentlig er I går og ønsker jer. Jeres partner kan ikke læse tanker, derfor skal I lære at læse dem højt for hinanden.

Læs mere her: Parworkshop

Er du i tvivl? Så benyt dig af dette gratis-tilbud

Du kan nu booke tid til en gratis udrednings-samtale, hvor vi sammen finder ud af, om kemien passer og hvordan jeg bedst hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være. Ring på tlf. 2511 6112 eller send mig en mail til post@kimwilken.dk, så aftaler vi et tidspunkt, som passer. Eller book direkte her fra siden ved at klikke på en at Bestil Tid-knapperne.