Link to: PersonaleLink to: Kontakt og book tidLink to: Meld afbud

24 timers behandlingsgaranti ved akut opstået skade Ultralydsscanning, shockwave, high power laser og andet udstyr

Velkommen til Skanderborg Idrætsklinik
– og dermed også velkommen til områdets bedste idrætsfysioterapeuter. På Idrætsklinikken arbejder kun fysioterapeuter med efter- og videreuddannelse inden for idrætsfysioterapi. Alle behandlere er examineret (eller som minimum mere end 75% igennem videreuddannelsen og på vej mod eksamen) hos Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF).

Vores behandlere på Idrætsklinikken behandler som supplement til klinikbehandlingen elitespillere i bl.a. Skanderborg Håndbold (herre og ungdom) og Kolding Fodbold (herre senior). Vi har samarbejde mere flere af de lokale idrætsforeninger ex Hørning bordtennis og UCS10 – det populære 10. klassescenter i Skanderborg.

For at yde den bedste undersøgelse, diagnosticering og behandling, gør vi altid brug af nyeste udstyr og viden på området. Brug af fx ultralydsscanner og shockwave er altid inkluderet i prisen på Idrætsklinikken – vi kalder det “all inclusive behandling” og vi tilbyder altid ekstra tid, så du får mest muligt ud af dine konsultationer.

Velkommen til Skanderborg Idrætsklinik

På Idrætsklinikken finder du eksaminerede og klinisk certificerede fysioterapeuter, der er vant til at hjælpe elite og motionister tilbage på hurtigst mulige vis. Vi arbejder med flere former for special behandling, der ikke koster dig ekstra, men er en del af vores “all inclusive” koncept.

Du kan læse mere om disse behandlingsformer under fanen “vi tilbyder”.