Netværksgrupper for værkstedschefer

Er du værkstedschef og står derfor med en del ansvar? Har du mod på at sparre med ligesindede og blive inspireret og ikke mindst udfordret af andre erfarne værkstedschefer på samme niveau som dig?

 

Så tilmeld dig CarsAhead’s netværk for værkstedschefer, hvor du får adgang til et professionelt og erfarent fællesskab, som løfter dine kompetencer som chef og leder.

I netværksgrupperne hos CarsAhead har du og de andre medlemmer et fælles fagligt udgangspunkt. I besidder alle den samme type af stilling og kan derfor genkende de dilemmaer og problemstillinger, som I hver især har. Det giver både dig og de andre medlemmer mod til handling, fordi I giver hinanden anerkendelse. Udfordringerne og barriererne er det samme, hvilket giver et godt udgangspunkt for personlig og faglig udvikling som værkstedschef.

I hjælper hinanden med at lykkes

Stillingen som værkstedschef er spændende, men kan også være ensom på flere punkter, da du ofte står alene med vigtige beslutninger. Men med et fagligt stærkt netværk bag dig, behøver alle beslutninger ikke tages alene på baggrund af dit erfarings- eller vidensniveau. For i netværksgrupperne hos CarsAhead drøfter du sammen med andre værkstedschefer fortrolige emner, svære udfordringer og nye perspektiver, som kan hjælpe dig til at blive en endnu bedre chef og leder.

Temaerne på møderne i netværket sammensættes efter, hvad I som medlemmer har af aktuelle problemstillinger eller emner, I ønsker taget op.

Eksempler på temaer på netværksmøderne:

  • Personaleledelse
  • Kundeservice
  • Administration
  • Driftsoptimering
  • Socialt samvær

Sådan foregår møderne i netværksgrupperne

Alle netværksmøder bliver afholdt med facilitator Michael Degn, som har et bredt kendskab til ledelse og en indgående viden om branchen. Det er facilitatorens opgave at forestå agenda og mødeledelse ud fra netværkets input for at sikre, at netværket skaber viden og ikke mindst giver værdi for medlemmerne.

Netværksgrupperne er sat sammen med værkstedschefer fra værksteder af cirka samme størrelse. Derudover er der taget forbehold for, at I ikke kommer fra samme område, så I ikke udgør nogen direkte konkurrence til hinanden.

Der afholdes i alt 4 møder om året, hvoraf de 3 er halvdagsmøder og 1 er et heldagsmøde.

Pris: 5.995,- excl. moms

Vil du være med?

Som værkstedschef er du velkommen uanset, hvor i landet du er fra, eller hvor lang tids erfaring du har. Vi screener hvert medlem grundigt, så vi får skabt nogle grupper med god dynamik og et fælles grundlag. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har yderligere spørgsmål.