Netværksgrupper for salgschefer

Er du salgschef hos en bilforretning, og kunne du godt tænke dig sparring på nogle af de områder, du er ansvarlig for? Der er mange bolde i luften som salgschef og mange beslutninger, der hele tiden skal tages. Men, det behøver du ikke stå helt alene med.

Hos CarsAhead har vi skabt det, vi kalder for netværksgrupper for salgschefer hos bilforretninger. I netværket kan du skabe relationer og dele erfaringer i et helt fortroligt forum sammen med andre salgsansvarlige.

Som medlem af en vores professionelle netværksgrupper for salgschefer inden for autobranchen, får du adgang til et kompetent netværk, der både kan bidrage til at udvikle dine egne faglige kompetencer og sikre dig nye indsigter i dit arbejde som salgschef.

Tag ved lære af hinanden

Alle netværksgrupper hos CarsAhead er bestående af erfarne salgschefer fra hele landet, som kan bidrage med unik viden og inspiration til, hvordan de klarer de daglige opgaver, hvordan de håndterer udfordringer i henhold til salg og leverandører og meget andet, som du også selv enten har erfaring eller udfordringer med.

Vi mener, at alle fortjener et godt netværk, og at autobranchen som helhed kan stå stærkere, når der gives gode råd og erfaringsudveksling på tværs af forretninger og de ansatte.

Temaerne på netværksmøderne sammensættes derfor også ud fra, hvad I som salgschefer gerne vil have drøftet. Hvad har I af udfordringer lige nu? Hvilke processer skal optimeres? Eller hvad er I lykkes med siden sidst?

Eksempler på temaer på møderne er:

  • Daglig drift
  • Markedsføring
  • Tiltag, der fremmer vækst
  • Personaleledelse

Sådan fungerer netværket i praksis

Vi gør vores bedste for at sætte dig sammen med en gruppe af andre faglige kompetente salgschefer, som kommer fra forretninger på størrelse med den, du er ansat hos, ligesom vi sørger for, at I kommer fra egne, hvor I ikke er i direkte konkurrence med hinanden.

Vi udvikler og sammensætter netværksgrupper, der har et skarpt fokus på tæt sparring, gode og stærke relationer samt værdifuld kommunikation med andre ligesindede. I din netværksgruppe deler I den nyeste viden, udfordringer og løsninger. Det giver de helt rette rammer for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Med til møderne er også facilitator Michael Degn, der med sine 25 år i branchen har et indgående kendskab både til lederskab og til branchen. Han forestår agenda og mødeledelse ud fra medlemmers input.

Netværksgrupperne består af 10-12 medlemmer, som mødes til 3 halvdagsmøder og 1 heldagsmøde om året.

Pris: 5.995,- excl. moms

Vil du være med?

Vores netværksgrupper er henvendt for alle salgschefer rundt omkring i Danmark, der gerne vil udvikle deres kompetencer, og som ønsker skabe et bedre fundament for vækst i virksomheden gennem erfaring og vidensudveksling fra andre.