Netværksgruppe for værkstedsindehavere

Har du et autoværksted, som du er i spidsen for? Og kunne du godt bruge en netværksgruppe, du kan bruge til sparring om daglige udfordringer og svære beslutninger? Men er inspiration og fornyet viden også noget, du er åben for?

Så er CarsAhead’s netværksgruppe for værkstedsindehavere lige noget for dig. For gennem os bliver du en del af et fællesskab med andre ligesindede, som kan bidrage med deres synspunkter og løsninger, ligesom du kan give dit besyv med til udfordringer, som andre medlemmer i gruppen godt kunne tænke sig din viden om.

I hjælper og støtter hinanden som erhvervsdrivende

Der er mange ting at holde styr på og tage beslutninger om, når man er indehaver af et autoværksted. Beslutninger og udfordringer, som påvirker din forretning og driften af den, og derfor er fornuftigt at få en second opinion fra andre i branchen om. Men det er ikke bare beslutninger, der skal tages. Du skal også sørge for indkøb, personaleledelse og at den generelle drift kører på skinner. Det er alt sammen forhold, som på den ene eller anden måde kan optimeres – og det kan du bruge netværksgruppen til.

Møder med udgangspunkt i medlemmernes udfordringer

I hver enkelt netværksgruppe arbejder I med problemstillinger, som I står over for lige nu. Det kan være, at du overvejer en ny måde at køre administrationen på eller gerne vil have input til markedsføring. Temaerne på netværksmøderne varierer derfor alt efter, hvad du og de andre medlemmer har brug for at få input til, så I hver især får vendt praktiske eller ledelsesmæssige udfordringer med ligesindede, der forstår udfordringen og kan komme med input eller konkrete løsningsforslag med udgangspunkt i deres erfaring.

Eksempler på temaer på møderne:

  • Driftsoptimering
  • Personalejura og personaleledelse
  • Markedsføring (Inkl. sociale medier, storytelling og PR)
  • Indkøb
  • Administration (Outsources eller inhouse?)
  • Socialt samvær

Netværket i praksis

Netværket fungerer således, at du bliver sat sammen med 10-12 andre værkstedsindehavere, som har samme udfordringer som dig. Derudover tages der udgangspunkt i, at medlemmerne af den enkelte gruppe har et værksted af cirka samme størrelse, og at I geografisk er fordelt således, at I ikke er i direkte konkurrence med hinanden. Det skulle gerne skabe et godt fundament og udgangspunkt for sparring, der både er konstruktiv og professionel og kan tilføre værdi til driften af dit og de andre medlemmers værksted.

Med til møderne er også facilitator Michael Degn, der ud fra sin erfaring som leder og med sit indgående kendskab til branchen, sørger for at forestå agenda og mødeledelse ud fra de input, den respektive netværksgruppe kommer med. Dette sikrer, at netværket giver værdi for alle medlemmerne.

Der vil være 3 halvdagsmøder og 1 heldagsmøde om året.

Pris: 5.995,- excl. moms

Vil du være med?

Vores netværksgrupper er åbne for alle værkstedsejere i Danmark, der gerne vil udvikle deres forretning og bidrage med unik viden, der kan hjælpe andre til at vækste eller løse helt konkrete udfordringer.