Hvem er jeg?

Mit navn er Michael Degn – og jeg er indehaver af CarsAhead.

Som leder af en bilforretning er det rart at kunne sparre fortroligt med andre, der har indsigt i branchen. Det savnede jeg selv i mine år som ejerleder, hvor jeg stod selv med mange ansvarsområder.

Netop det blev ideen til CarsAhead, hvor jeg tilbyder at sammensætte og facilitere netværksgrupper for indehavere, salgschefer og værkstedschefer, der ligesom jeg selv, godt kan bruge et fortroligt forum til at vende udfordringer og ideer med andre ligesindede.

Undervejs i min karriere er jeg stødt på mange udfordringer, som krævede et øje for gode strategiske muligheder. Denne egenskab vil jeg nu gerne benytte til at hjælpe andre med at se muligheder for deres forretning.

Med mig som facilitator eller sparringspartner er der ingen smarte konsulentbemærkninger eller reklameudtryk, da jeg blot har et ønske om at bidrage til at kunne se på tingene fra et nyt perspektiv og med nye øjne med afsæt i netop din forretning.

Med et ønske om at tilbyde et fortroligt og professionelt forum og mit eget personlige ønske om at hjælpe der, hvor jeg selv kunne have brugt det tidligere, håber jeg, at du har lyst til at være en del af netværket.

Håber vi ses.

Michael Degn

CV

  • Salgschef Ford forretning
  • Salgschef VW forretning
  • Ejerleder VW og Skoda forretning
  • Bestyrelsesmedlem Skoda forhandlerforening
  • Erhvervs og udviklingschef AutoMester Danmark